Stem op Doing bij de Rabo ClubSupport!

Met Rabo ClubSupport investeert Rabobank in de samenleving door clubs en verenigingen te ondersteunen. Wij doen ook weer mee! Ben jij rekeninghouder bij de Rabobank? Breng nu je stem uit! Afgelopen jaren hebben wij al een heel mooi bedrag mogen ontvangen en hopen hier ook dit jaar weer op.

Hoe breng je een stem uit?

Alleen Rabobank rekeninghouders kunnen meedoen via de volgende link: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen

De stemperiode loopt van 5 t/m 27 september 2022. Je kunt stemmen op 3 deelnemende clubs in jouw regio. Hiervoor selecteer je de betreffende clubs en bevestig je daarna je stem. De stemcode is persoonlijk en kan éénmalig gebruikt worden.

Regio: Den Haag

Geen lid van de Rabobank? Geef het door!

6 september 2022

Verslag E-hockeycompetitiedag Eindhoven

Op zaterdag 23 april speelden de elektrische rolstoelhockeyers van Doing E1 hun tweede competitiedag van het jaar. Onderstaand een kort verslag van onze avonturen in het gezellige Eindhoven!
Door ziekte misten we deze dag helaas twee spelers, en als gevolg van vertraging onderweg van een ander moesten we de eerste wedstrijd zelfs met een speler minder starten. Deze situatie werd door het sterkere team van GP Bulls E3 wel sportief opgepakt door ook met een speler minder te spelen. Door goed verdedigend spel wisten we de schade te beperken tot een 1-0 achterstand bij rust. Dit resulteerde er in dat de Bulls besloten om toch met een speler meer aan de tweede helft te beginnen. Desondanks duurde het nog zo’n 10 minuten voordat ze een tweede goal wisten te scoren. Toen onze 5e speler kort hierna in het veld kwam wisten we zelf ook 1x te scoren. In een spannende slotfase probeerden we om de gelijkmaker te scoren, maar in plaats daarvan scoorden de Bulls nog 2x. Gezien de omstandigheden konden we met het 4-1 verlies echter zeker tevreden zijn over ons spel!
De tweede wedstrijd tegen het sterke Somival E1 was ook een spannende. Door goed verdedigen wisten we het aantal tegengoals dit keer te beperken. Omdat we zelf ook een paar keer scoorden hadden we tot 1 seconde voor tijd zelfs uitzicht op een gelijkspel wat echt een stunt zou zijn geweest, maar helaas viel toen alsnog de 3-2 voor Somival. Desondanks waren zowel ons spel als de uitslag een duidelijke verbetering in vergelijking met eerdere wedstrijden.
In de laatste wedstrijd tegen Push E2 slaagden we er in om de dag goed af te sluiten met een 8-0 overwinning. Hierbij moet gezegd worden dat de tegenstander in vergelijking met eerdere wedstrijden een paar sterke spelers moest missen en daarom koos voor een zeer verdedigende tactiek. Desondanks slaagden we er in om een aantal mooie goals te maken en hoewel we met iets slimmer spel misschien nog iets meer hadden kunnen scoren was het natuurlijk een prima uitslag.
Alles bij elkaar kunnen we terugkijken op een sterk optreden van Doing E1, dat zeker goede hoop geeft voor de toekomst. Dank voor ieders bijdrage deze dag, op en rond het veld, en van al onze supporters, ter plekke en thuis; graag tot ziens!

30 april 2022

Swiss Wheely Open - Doing aanwezig!

Binnen de sportvereniging zijn er verschillende sporten, waaronder ook hand voortbewogen rolstoelhockey. Hierbij het nieuws dat er op dit moment enkele spelers van Doing aanwezig zijn bij een toernooi in Zwitserland onder leiding van Frank. 

Ook benieuwd? Dit kunt u op dit moment live volgen via onderstaande link.


Day 2, 29.04.2022
https://vimeo.com/event/2050119

Om 9:15 speelt Nederland B tegen USA
Om 10:45 speelt Nederland A tegen België
Om 11:30 speelt Nederland B tegen Zweden
Om 14:00 speelt Nederland A tegen Team Suisse
...

29 april 2022

Koninklijke onderscheiding Gerard Maas

Zoals vele weten is Gerard bij de sportvereniging ere-secretaris en tot op de dag van vandaag zet hij zich in voor de vereniging en maakt deel uit van het bestuur.

Vandaag regent het lintjes en heeft Gerard een koninklijke onderscheiding ontvangen voor zijn lange tijd vrijwilligerswerk bij verschillende instanties/ verenigingen. Vanavond hangen er dan ook foto's in de voorruimte voor een korte terugblik! 

Gerard gefeliciteerd! 

26 april 2022

Zoetermeerse competitiedag e-hockey zeer geslaagd

Na een klein half jaar zonder wedstrijden organiseerden de elektrische rolstoelhockeyers van Doing Zoetermeer op zaterdag 2 april 2022 de eerste competitiedag van de nieuwe zomercompetitie. En het werd ook meteen een vliegende start! Mooie wedstrijden, sportplezier, passie, teamspirit, gezelligheid, en een enthousiast publiek: het was er allemaal weer. Geweldig om de E-hockeyfamilie weer in actie te zien!

Behalve dat het qua organisatie een geslaagde dag was, behaalden we als thuisspelende club met een overwinning en een gelijkspel zelf ook een paar mooie resultaten.

Onderstaand de uitslagen:
Doing E1 – De Pont E3: 0 – 0
Doing E1 – Somival E1: 0 – 3
Doing E1 – GP Bulls E3: 2 – 4
Doing E1 – Push E2: 5 – 1

Alle sporters, coaches, scheidsrechters, vrijwilligers, supporters, EHBO-ers, sponsoren etc., plus alle medewerkers van sporthal De Veur en de technische ondersteuning: dank voor jullie aanwezigheid en geweldige inzet; zonder jullie was deze fantastische dag niet compleet geweest.

Graag tot ziens op of rond de velden!

6 april 2022

Doing geeft in thuisstad Zoetermeer startschot van zomercompetitie E-hockey

Op zaterdag 2 april van 11.00 tot 17.40 uur vindt de eerste competitiedag van 2022 voor de sport elektrisch rolstoelhockey, oftewel E-hockey of powerchairhockey, plaats in sporthal De Veur te Zoetermeer. Deze sportdag vol spectaculaire wedstrijden wordt georganiseerd door Sportvereniging Doing Zoetermeer, die daarmee ook het startschot geeft voor de zomercompetitie.

De zomercompetitie is in het leven geroepen, omdat de originele competitie geen doorgang kon vinden vanwege de coronasituatie van afgelopen herfst en winter. Om er toch nog een sportief jaar van te kunnen maken, is er met sportverenigingen in heel Nederland bedacht om een nieuwe competitie te organiseren. Op 2 april zal deze van start gaan, en Doing heeft de eer om het startschot te geven.

In het laatste volledig afgeronde competitieseizoen (2019) is het eerste team (E1) van Doing kampioen geworden. Zij zullen alles op alles zetten om het kampioenschap tijdens het nieuwe seizoen te prolongeren. Daarom belooft het een spannende competitiedag te worden, waar je zeker bij aanwezig wil zijn!

25 maart 2022

Afdelingscompetitie tafeltennis weer van start!

Naar aanleiding van de laatste maatregelen heeft het kabinet besloten om weer de competities op te starten. De NTTB - Afdeling west heeft het volgende bericht uitgestuurd:

Start afdelingscompetitie Senioren (duo & regulier: De week van 15 februari)
Start landelijke competitie Senioren: Zaterdag 5 februari

27 januari 2022

Sporten weer mogelijk

Geweldig nieuws. Naar aanleiding van de persconferentie van zojuist (d.d. 14jan) zijn er nieuwe maatregelen aangekondigd. Dit betekent concreet dat wij onze deuren vanaf morgen weer mogen openen.

*Update*
H-Hockey start vanaf 20 januari
E-Hockey start vanaf 22 januari

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/sport

14 januari 2022